top of page
eventS Stichting pelicano

Ik was als voorzitter zo fier op Griet en vooral de keuze dat we gedaan hebben als stichting om op haar beroep te hebben gedaan."

Jean-Luc, Stichting Pelicano

Griet Van Beveren
Griet Van Beveren

"Naar aanleiding van het vijf jaar bestaan van de stichting Pelicano, stichting voor Belgische kansarme kinderen, hebben we beroep gedaan op Griet om het event in aanwezigheid van H.K.H. Prinses Astrid , beschermvrouw van de stichting, te presenteren. Ze heeft alles van het begin tot het einde zo vloeiend en perfect aan elkaar gepraat, met zo een emotioneel zacht timbre in haar stem dat zelf de prinses onder de indruk was van haar optreden. De Prinses vroeg nadien haar coördinaten om eventueel later op haar diensten beroep te kunnen doen."

"We hebben tevens aan Griet gevraagd om een geschenkje te willen ontwerpen,  om na het event aan ieder persoon die de zaal verliet te kunnen geven. Het is een unieke bladwijzer geworden, met een eigen gemaakte tekst in twee talen, alle mensen vonden het een uitzonderlijke prachtige en empathische tekst. De genodigden bewaren het als een aandenken aan een heel bijzondere dag met een heel bijzondere vrouw... "

Griet Van Beveren
bottom of page