top of page
Zoeken

Gedichten en humor gaan wél samen


Vandaag is het gedichtendag. Van heel vroeg in de ochtend word ik ondergedompeld in de mooiste schrijfsels van bekend en minder bekend talent. Heerlijk vind ik, een overdosis voor sommigen maar voor mij precies voldoende om weer geïnspireerd en met een stromend hart te gaan neuzen in al wat ik ontdekte vandaag. Want ja hoor, er vallen nog echte pareltjes te ontdekken naast de mooie klassiekers.

Dit jaar is het thema humor. Een tijdje geleden mocht ik op maat van een prachtige vrouw een gedicht schrijven over oud(er) worden, zestig namelijk. Ik pakte het luchtig aan en sloot een flinke portie humor in het gedicht. Het resultaat wil ik op deze speciale dag met je delen.

Natuurlijk ben ik benieuwd naar je reactie!

Op je zestig durf je tonen wie je echt had willen zijn!


bottom of page