top of page
Zoeken

Dinsdagdate


Het is druk. Voilà, de druk is eraf, ik heb het gezegd. Mijn vakantie komt er pas half augustus aan. Tegen die tijd beginnen de meeste mensen weer te werken. Omgekeerd betekent het dat ik doorbijt terwijl vele anderen lekker languit liggen. Aan het ene zijn evenveel voordelen als aan het andere, zeg ik tegen mezelf.

Met een kop thee in de ene hand, en de andere op de muis naast m'n laptop begin ik m'n schrijfdag. Boeiende projecten, interessante interviews, eervolle copywriting. 'Ik heb geluk', die zin herhaal ik elke dag: ik mag doen wat ik graag doe, ik werk met heel mijn hart. Als ik tien wensen mocht doen voor alle mensen ter wereld, was dat zeker nummer drie.

De tijd die we aan onze job besteden is gigantisch per leven bekeken. Doen waar je van houdt, de samenleving laten profiteren van je talent ... het zou een basisrecht moeten zijn. Heb je die kans maar twijfel je nog? 'Spring dan', zeg ik je! Wedden dat je hart dan ook een sprongetje maakt?

bottom of page