top of page
Zoeken

Dinsdagdate


Bond Zonder Naam ligt me niet nauw aan het hart, deze organisatie - met al haar mensen, talenten, visie en aanpak - zit er gewoonweg IN. Ik reserveer op elk moment een bijzonder plekje voor ze en voel me omgekeerd enorm gewaardeerd door hen.

In het voorjaar mocht ik een concept bedenken en ontwikkelen voor de placemats van de Week van de Verbondenheid die volop aan de gang is trouwens! Nu het zover is, durf ik er ook mee uitpakken ;-)

Over een dinsdagdate gesproken... vandaag schuiven we aan bij de Langste Eettafel, want VERBINDEN is het kernwoord en dat lukt bij een lekker bord en fris glas misschien wel het makkelijkst.

Om mensen te laten communiceren, ze toenadering bij elkaar te laten vinden bedacht ik dat ze het best samen iets konden maken: een origami-hart! De achterkant van deze placemat is dieprood, een prachtige kleur voor een hart vol verbinding! De afscheurbare labels aan de rechterkant nodigen dan weer uit om na de langste tafel het ontkiemende contact verder te zetten. Lees zeker het inspirerende versje rechts bovenaan...

En het mooiste is... het wérkt echt! Ik zie mensen vouwen, praten, herbeginnen en lachen. Daar doen we het voor, BZN, alle vrijwilligers en ik <3

bottom of page