top of page
Zoeken

Lang leve de Liefde


Los van de commerciële - bovendien hoogst irritante kant - van Valentijn, hou ik er wel van om even bewust stil te staan bij de mensen die ik graag zie. Daar hoort mijn partner natuurlijk bij, maar ik zie het graag wat ruimer.

Dankbaar zijn om de liefde en genegenheid van mijn kinderen bijvoorbeeld, om de unieke vriendschap die ik met een handvol mensen diep in mijn hart koester. Het zijn maar een paar voorbeelden. Want voor mij is vriendschap ook een vorm van liefde.

Enkele jaren geleden schreef ik een gedicht voor een bijzonder paar, dat al jarenlang, door bergen en dalen, hun liefde voor elkaar voorrang geeft. Niets prils en onbezonnen dus, wel doorleefd, echt en met hier en daar een bluts misschien.

Die tekst wil ik vandaag, aan de vooravond van Valentijn, met jullie delen. Ik vraag jullie met heel mijn hart om hem op jullie beurt verder te delen, als teken van liefde en genegenheid voor iedereen in jullie omgeving. Heb lief met heel je hart!❤️

bottom of page