top of page
COPYWRITING & MARKETING WALK YOUR TALK

"In elk project dat Griet voor Walk Your Talk uitwerkt, blijf ik met verwondering kijken naar hoe zij exact aanvoelt en verwoord krijgt wat er in me leeft."

Els Van Beveren, Walk Your Talk

Griet Van Beveren
Griet Van Beveren copywriting marketing

"Hoe begin je daar nu aan... zelfstandig starten, je visie, missie en waarden geformuleerd krijgen en dit alles in eens tekst gieten die op je website klopt. Dit was de eerste uitdaging waarmee ik voor Walk Your talk naar Griet gestapt ben. In elk project dat Griet voor Walk Your Talk uitwerkt, blijf ik met verwondering kijken naar hoe zij exact aanvoelt en verwoord krijgt wat er in me leeft. Of het nu gaat om het schrijven van de nieuwsbrief of het van A tot Z uitwerken van een marketing actie. Griet is een enorme bron van inspiratie en creativiteit die ze combineert met een haarfijn aanvoelen van wat er leeft in mensen en organisaties.

Ik waardeer de professionaliteit waarmee het hele proces verloopt: van de creatieve brainstorm tot de concrete uitwerking. Minds wide open verzorgt alle copywriting en bedenkt alle concepten en originele marketingideeën waarmee Walk Your Talk naar de klanten stapt."

bottom of page