top of page
Griet Van Beveren
EVENT WIJ BLIJVEN THUIS

“Om het 10-jarig bestaan van onze vereniging extra glans te geven, schakelden we Griet Van Beveren in. Behalve taalvirtuoos ook een creatieve duizendpoot!"

Nicole Cant, Wij Blijven Thuis

Griet Van Beveren copywriting marketing

"Van A tot Z inspireerde zij ons bij de organisatie van dit grootse feest. Immers, onze medewerksters die dag in dag uit zorgen voor chronisch zieken of hulpbehoevende ouderen verdienen een feest waar zij zelf eens in de watten gelegd worden. Alles stond in het teken van de tijdsgeest de charleston: uitnodigingen, gouden glitterhakken en met pailletten en pluimen bestikte haarbanden als tafelversiering, kledij-advies in charlestonstijl… Griet  wist overal raad mee en zorgde voor een stijlvol, frivool geheel. Wat een knaller werd dit evenement! Tot in de puntjes georganiseerd met aandacht voor de kleinste details dankzij een authentieke samenwerking.

Onze medewerksters moesten aan dit feest een gevoel van waardering overhouden. Griet luisterde aandachtig naar mijn verhaal over de zorgende aandacht en passie waarmee verzorgenden en poetsdames elke dag weer naar hulpbehoevende ouderen en chronisch zieken trekken. Lichamelijke verzorging, aangepaste maaltijden koken, een luisterend oor bieden, een hart onder de riem van een verdrietig mens steken… ze doen het met de glimlach.

Als aandenken bedacht Griet een symbolisch geschenk: een mondgeblazen olielampje met volgend inspirerend dankwoord: “De vlam in je hart inspireert elke dag. Net als je stem, je handdruk, je lach.

Bedankt voor je inzet, we waarderen jou zeer. Want samen omarmen we mensen… steeds weer.”

Als dat je hart niet verwarmt!”

bottom of page