top of page
MINDS
WIDE OPEN

Mensen, hun leven, hun keuzes en hun verhaal. Daar draait het bij Minds Wide Open om. Wat hoort en niet hoort, daar veeg ik mijn voeten aan. Wat raakt en niet raakt, is mijn referentie. Schop ik daarmee tegen schenen en heilige huisjes? Soms. Maar bovenal maak ik vrienden, tevreden klanten, verbinding én plezier. Zolang ik dat ervaar, ga ik door.

Griet Van Beveren
Griet Van Beveren

In mijn broekzak steken officiële dingen zoals een diploma Licentiaat Vertaalkunde, Intercultureel Management en een getuigschrift pedagogische bekwaamheid. Maar ook een verfrommeld stukje papier met krabbels van iemand die me lief is, een lijst met dromen en verlangens en aanzetten van boeken die ik in m’n hoofd schrijf. Mijn borstzakje is exclusief voor hartendiefjes: mijn twee zonen, mijn man en alle mensen aan wie ik een touwtje vastknoopte, onderweg in het leven. Intuïtie, ervaring en schoonheid houden de boel bij elkaar.

SAMENWERKEN ANDERS BEKEKEN

Het liefst werk ik duurzaam samen. Een eerste warme ontmoeting zorgt voor vertrouwen, daarna versterken we elkaar in onze talenten en mogelijkheden en durven we loslaten wat de andere passievol naar zich toetrekt. Lukt dat, dan zijn we jaren zoet!

 

Vergeet de hokjes copywriting, events en marketing. Ze brengen enkel structuur in het aanbod. Ik ben ze elk apart en allemaal samen, bruisend van ideeën en zin om bedrijven, organisaties en individuen vooruit te helpen.

 

Benieuwd? Dan kan alleen een ontmoeting je soelaas bieden.

Neem contact met me op en we spreken af bij een heerlijke kop thee of koffie!

Lees hier mijn privacyverklaring

bottom of page