top of page
Zoeken

Verwennerij op dinsdag


Ik heb statistieken uitgepluisd, advies gevraagd en polls gelezen. Hét ideale tijdstip om iets te posten op Facebook bestaat niet. Dat is alvast mijn conclusie. Dus kies ik gewoon zelf wanneer ik je iets extra wil geven. En dat wordt dus dinsdagavond.

Waarom? Ik vind dat jullie op dinsdagavond een extraatje verdienen. Jullie hebben moedig maandag aangepakt, dartel door dinsdag gedanst en staan walsend te wachten op woensdag.

Daarom post ik dan voortaan een mooie quote, een kort gedicht of een stukje tekst. Voeding voor het hart en de ziel zeg maar. Zo wordt het tweede deel van de week vast een lachertje! Deze brokjes puur geluk krijgen ook een originele vorm: de ene keer met een foto, de andere keer met volle aandacht voor de tekst.

Ik zou het fantastisch vinden als je ze deelt met de wereld!

bottom of page