top of page
Zoeken

Week van de vrijwilliger


Het is de eerste blog van 2019. Ik weet het, we zijn eind februari en ik liet niet vroeger van me horen. Daar zijn veel redenen voor te geven maar ik zeg ze niet. Tenslotte gaat het niet om wat er niet is, maar om wat er wel is. En voilà, nu is er een nieuw stukje blog.

Dat ik niet heb stil gezeten vertelt deze foto: een concept dat ik voor Bond zonder Naam mocht uitdenken, schrijven en de wereld in sturen. Het wordt een stilaan een kleine traditie of is dat de hoop die ik koester;-) Positieve boodschappen formuleren, mensen empoweren, ze bedanken en eren voor wat ze wél doen vanuit het hart. Het verwarmt me, zelf vrijwilliger, om te lezen hoeveel deugd dat mensen doet, hoe ze zich erkend weten voor hun inzet en het daarom met veel plezier blijven verderzetten.

Rest er nog maar één vraag: Zaai jij ook mee? Ik wel!

bottom of page