top of page
Zoeken

Terug van weggeweest... en hoe!


De zomer bracht warmte, véél warmte. Ook wat zorgen, véél zorgen. Daardoor bleef het een tijdje stil op deze blog en sociale media. Vandaag laat ik met plezier weer iets van me horen - niet toevallig op dinsdag, onze date-dag.

Bond zonder Naam vroeg me begin 2018 of ik opnieuw de placemat wilde ontwerpen voor de Week van Verbondenheid. Na het succes van vorig jaar, vertrouwden ze op mijn creativiteit. Heerlijk zijn ze, deze opdrachten! Dat conceptueel nadenken, creëren vanuit woord is een droom voor me.

Voor deze editie was het thema: de buurt en het belang ervan. Daar ga ik dan op associëren, freewheelen en schrijven. Het resultaat? Een gedicht op maat, leuke scheurstrookjes die de communicatie tussen mensen bevorderen en een inspirerende boom als illustratie. Voor de grafische vormgeving stond iemand anders in, dus ik deel met plezier de eer;-)

Bomen zijn buurten...

Geniet en deel je mee?

bottom of page